KUNTO-RAUMASSA
KUNTOON!

Pakkahuoneenkatu 4 (Potkurin tasanne), 26100 Rauma

Huber Motion Lab

 

 

 

Kärsitkö selkäkivuista, huonosta lihaskunnosta, lihasepätasapainosta tai heikosta koordinaatiokyvystä?

Huber on keholaboratorio, joka skannaa kehosi tilan nopeasti ja antaa välittömän palautteen lihaskunnon vahvoista ja heikoista osa-alueista. Huberilla voit toteuttaa yksilöllistä harjoitusohjelmaa ja seurata koko ajan kehittymistäsi. Motorisoitu alusta ja selkeä kosketusnäyttö tekevät harjoittelusta mukaansatempaavaa. Keskivartalon syvien tukilihasten aktivoituminen on taattu. Harjoitusjaksot yhdistettynä LPG-hoitoon tuottavat nopeita ja pitkäaikaisia tuloksia. Saat ryhdikkäämmän olemuksen, kivut vähenevät ja tasapaino paranee, mikä tekee päivittäisestä liikkumisesta vaivattomampaa.

 

LPG Huber Motion Lab:lla harjoittelu parantaa fyysistä suorituskykyä ja vahvistaa selkärangan syviä lihaksia. Laite soveltuu urheilijoille, fyysiseen, psyykkiseen ja koordinatiiviseen harjoitteluun, terveydenhoitoon ja esteettiseen hoitoon, kuten kiinteytykseen.

 

Laite on kehitetty 2000-luvulla lihaskunnon tutkimiseen ja vahvistamiseen. Lihaskunnolla tarkoitetaan lihaksiston ja nivelten kykyä tuottaa voimaa, kestävyyttä, koordinaatioita, tasapainoa sekä liikkuvuutta. Huberilla voidaan puuttu tehokkaasti lihasepätasapainoon, ja korjata sitä. Laite vaatii syvien lihasten hallintaa ja käyttöä, joka taas on avain hyvään ryhtiin ja selkäkipujen lieventämiseen.

 

Ryhmäliikunnat

TERVETULOA KUNTO-RAUMAN KUNTOSALIIN ja RYHMÄLIIKUNTAAN ! Meillä on matalan kyn... lue lisää

Tarjoukset

   

Ajankohtaista

Kunto-Rauma -Ky on muuttanut. 17.10.2016 aloitettiin uusissa tiloissa kauppakesk... lue lisää

Ravintolisät

Terveyden ja hyvinvoinnin tärkein tekijä on monipuolinen ja laadukas ravinto! ... lue lisää

LPG

MIKÄ ON LPG? LPG:n kehittämä ENDERMOLOGIE on solustimulaatiotiedettä. Se uudel... lue lisää

Kehokuuri

Katso liitteestä kehokuuri -esitteemme.      ... lue lisää

Pakkahuoneenkatu 4 (Potkurin kattotasanne)
26100 Rauma
02 - 8224 330

© Kuntorauma 2014